lördag, maj 14, 2005

Fick sova ganska länge idag och det blev till och med lite stressigt eftersom vi skulle iväg till dagis och fixa innan kalaset. När vi kom dit märkte vi att de pizzabottnarna som Niklas gjort inte lossnade från folien, men osm tur var hade Niklas köpt polarkakor i reserv. Dessutom hade vi glömt glassen.... Jag körde hem och hämtade den (och fick vända om en gång för att jag glömt nycklarna....). Det verkade som om det skulle bli ett jobbigt kalas. Men det blev väldigt lyckat.
Det var 14 barn av årgång 99 och 00 som roade sig kungligt i tre timmar. Först hade vi lekar som hela havet stormar, björnen sover, teaterlek (gå som ....., och sedan får alla låtsas det som man säger) och snurra flaskan. Sedan fick barnen göra sin egen pizza och efter det blev det följdaktligen mat. Till efterrätt blev det marrängsviss. Fri lek ett tag och sedan fiskedamm och sagoläsning. Föräöldrarna blev väldigt häpna när de kom och såg de fjorton "mullebarnen" sitta stilla och lyssna på saga ätandes ur sina godispåsar. Det blev mycket lyckat. Magda hjäplte oss under kalaset och det var tur för annars hade det nog inte gått så smidigt, men det var verkligen lyckat.
När vi städat åkte vi hem och lagade fiskgratäng och åt. Frida fick bada (hon äter numera själv och hade fiskgratäng i håret.... nice) och William lekte med sina nya saker.
När barnen lagt sig såg vi ett avsnitt av lost, och ett Sex and the city avsnitt.

Inga kommentarer: